Faceți căutări pe acest blog

joi, 1 iulie 2010

Fursecuri cu gem

Ingrediente pentru aluat:
  • 2 oua
  • 1 cana zahar
  • 3 linguri untura sau margarina
  • 1 pachet praf de copt
  • arome (vanilie, rom...)
  • faina cat cuprinde
  • gem de orice fel (prune, caise, piersici...) - pentru umplut
Preparare:
Se face un aluat din toate ingredientele, consistent ca la cornulete. Din acesta se opreste un cocolos, restul se intinde o foaie grosuta si se aseaza in tava de copt tapetata.
Peste foaie se pune un strat de gem.
Cocolosul ramas se ingroasa cu faina, pana are o consistenta mai tare; se da pe razatoarea mare si se presara deasupra stratului de gem.
Se da la cuptor. Cand e gata se taie si se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu