Faceți căutări pe acest blog

marți, 29 iunie 2010

Peste cu legume si smantana

Ingrediente:
  • 1 kg peste
  • 750 g cartofi
  • 150 g ardei gras
  • 150 g mazare
  • 150 g fasole verde
  • 500 g rosii
  • 250 g smantana
  • ulei
  • verdeata, sare, piper
Preparare:
Pestele curatat, taiat, se sareaza si se prajeste pe jumatate in ulei.
Cartofii taiati cuburi se trag in ulei si se pun intr-o tava pentru cuptor.
In uleiul ramas se calesc pe rand legumele si se pun peste cartofi in straturi.
Peste legume se aseaza pestele.
Rosiile se taie in felii grosute si se pun peste peste, iar pe deasupra se toarna restul de ulei.
Se da tava la cuptor pentru aproximativ 25 min.
Cand e aproape gata, se toarna smantana. Se mai lasa 10 min. la cuptor apoi se presara verdeata tocata marunt.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu